Carian

Rabu, 9 Mei 2012

Fitnah Jahat Kerajaan BN Sedang Menggila

Pasca Bersih 3.0 memperlihatkan jati diri kerajaan BN yang sedang memerintah Malaysia sekarang kehabisan dan ketandusan modal untuk melawan musuh politik mereka. Sejak mula lagi, dari pemerintahan Tunku Abdul Rahman, bibit-bibit fitnah-menfitnah itu tumbuh dan semakin membesar sehingga ke hari ini. Tiada lagi istilah demokrasi yang nampak diraut wajah mereka kerana ingin terus berkuasa, mereka tetap berusaha mengekang apa jua tindakan yang mengganggu gugat tembolok dan takhta kerajaan yang penuh dengan habuan kebendaan dan tong-tong yang penuh dosa-dosa mereka.

Paling dasyat baru-baru ini, Rahim Noor membuat kenyataan fitnah dengan menyatakan bahawa Dato Seri Bentara Setia Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat sebagai "Bapa Kafir". Ini merupakan kenyataan yang terang-terangan lari daripada Islam. Kebiadapan Rahim Noor tidak berkesudahan setelah kes Anwar suatu ketika dahulu. Nafsu BN meluap-luap diapi-apikan dengan nasihat Israel melalui APCO Worldwide yang sudah dibayar bagi tahun ke-2 perkhidmatan mereka untuk menghancurkan bumi Malaysia ini dari syiar Islam dan membiarkan kejahilan berleluasa dimana-mana dengan kerelaan kaum-kaum Munafik yang mengaku dilidah sebagai Islam tetapi menentangnya dari segii hukum-hakamnya.

PM Najib Tun Razak sudah hilang pedoman dengan menyatakan bahawa Bersih 3.0 ingin menggulingkan kerajaan, merampas kuasa tetapi tidak mahu memahami intipati tuntutan Bersih 3.0. Jika itu yang beliau maksudkan, maka benarlah setiap tuntutan tersebut BN sedang mengamalkannya.

Kerajaan BN sekarang sedang:-
  1. Menambah seramai boleh pengundi tidak kira siapa mereka demi kemenangan berpihak kepada rejim BN
  2. Memastikan undi POS akan dirombak kepada pihak yang lebih senang dimanipulasi untuk kemenangan
  3. Merancang dakwat kekal akan dilakukan dengan dua warna berbeza untuk takhta kesayangan
  4. Memastikan media mestilah berat sebelah untuk rakyat dinafikan maklumat sebenar
  5. Merencanakan kempen pilihanraya perlu pendek, jika tidak, pihak lawan lebih banyak isu yang boleh memporak-porandakan gerak kerja BN
  6. Memastikan institusi awam mestilah dicekik leher mereka untuk hanya berpihak kepada kediktatoran BN
  7. Menggunakan taktik rasuah-merasuah demi kesinambungan kuasa biarpun negara tergadai
  8. Menyebarkan berita palsu keseluruh pelusuk negara untuk meyakinkan rakyat ceritera mereka benar belaka
 Wahai saudara-saudaraku yang cerdik pandai, apakah helah BN untuk tidak menunaikan tuntutan-tuntutan Bersih 3.0? melainkan benarlah 8 perkara diatas memang sedang berlaku di Malaysia ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan