Carian

Isnin, 15 April 2013

Versi terang-terangan: BN terdesak, wang negara dijoli untuk kempen

Semalam satu post mengenai kempen Najib di Youtube. Hari ini confirm kempen BN di Youtube. Mana BN dapat duit? Tentunya menggunakan dana kerajaan. BN tak pernah minta derma macam parti naungan bersama, DAP-PAS-PKR. Mana sumbernya? kalau bukan kerajaan, tentu kroni-kroni besar. Siapa lagi kroni besar kalau bukan taukey kasino, tauke petronas, tauke gula, tauke beras dan segala macam tauke lah. Haa....!!! RM 1.22 juta sehari untuk membuat di Youtube. RM 1.22 juta boleh buat satu set kluster, 4 buah rumah kembar super-siam. Huhuhu


Perubahan? Haa? Dah gila ke Najib? Kalau undi BN jugak maknanya tak akan ada perubahan. 2008-2013 menyaksikan perubahan yang Najib canang-canangkan, iaitu pertambahan hutang kerajaan kepada lebih RM 500 billion. Hoi!!! ni bukan RM 50 hengget, ni RM 500 bilion.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan